Eljött az igazság pillanata Antoine Griezmann ügyében

Eljött az igazság pillanata Antoine Griezmann régóta húzódó átigazolási ügyében, hiszen július 1-én 80 millió euróval csökkent a világbajnok kivásárlási ára, a labda így az érdeklődők térfelén pattog.

Antoine Griezmann - fotó: EPA/JuanJo Martin (Fotó: EPA/JuanJo Martin)


A 28 éves francia tavaly hosszas huzavona hosszabbított szerződést az Atlético Madriddal, végül azzal a feltétellel írt alá, hogy 2019. július 1-től 120 millió euró ellenében távozhat a csapattól. Mióta tavasszal bejelentette, hogy idén biztosan klubot vált, gyakorlatilag naponta jelentek meg vele kapcsolatos pletykák a nemzetközi sajtóban.

A hírek szerint a Barcelona mutatta a legélénkebb érdeklődést Griezmann kapcsán, sőt az Atlético elnöke már kény tényként közölte, hogy a katalánoknál folytatja.

Korábban olyan hírek is napvilágot láttak, hogy a fizetéscsökkentésbe is belement, hogy a Barcában játszhasson, csakúgy, mint az azóta képbe kerülő Neymar, aki alaposan bekavart a francia ügyébe azzal, hogy minden követ megmozgat, hogy visszatérhessen Barcelonába.

Francia lapok a PSG nevét is bedobták Griezmannal kapcsolatban, és teljesen reális forgatókönyv lehet, hogy a Neymar eladásából keresett súlyos eurómilliókat a francia válogatott egyik legjobbjára költse a párizsi csapat.

Egy biztos: hétfőtől 120 millió euró Antoine Griezmann ára. Aki kicsengeti ezt az összeget az Atléticónak, hivatalosan is leülhet tárgyalni a játékossal, a szabály szerint ugyanis először a kluboknak kell megegyezésre jutniuk.