Az Atlético bejelentette, hogy a City kifizette Rodrigo kivásárlási árát

Bár a manchester City hivatalosan még nem jelentette be, az Atlético madrid már megírta a közleményt, miszerint az angol bajnok kifizette Rodrigóért a 70 millió eurós kivásárlási árat.

Rodri (Forrás: Independente City - Twitter)
Az Atlético Madrid arról számolt be, hogy a Manchester City átutalta a spanyol szövetségnek a középpályás kivásárlási árát, így bármikor várható, hogy a Pep Guardiola által vezetett bajnokcsapat hivatalos bejelentést tesz Rodri igazolásáról.

Ezzel gyakorlatilag a játékos szerződése a Matracosoknál a végéhez ért. Amúgy is sejteni lehetett, hogy Marcos Llorente érkezésével a városi rivális Realtól, Rodrinak mennie kell a Wanda Metropolitanóból.

Az már külön pikantéria, hogy míg a spanyol fővárosban nem kell a 23 éves, hétszeres válogatott szűrő, addig Guardiola tárt karokkal várja egy olyan klubnál, amelyik úgy kezd neki az idénynek, hogy mindent szeretne megnyerni, ahol csak indul.

Llorente mellett egy másik erős igazolást is bejelentett a madridi gárda a középpályán, a portugál Porto csapatkapitánya, a mexikói Hector Herrera is a csapat tagja.