Hatalmas váltságdíjat fizetne elrabolt kutyájáért a BL-győztes csatár

Betörtek Daniel Sturridge Los Angeles-i házába, ahonnan a rablók néhány táska mellett magukkal vitték az angol futballista kutyáját is. A Liverpoollal a mostani szezonban Bajnokok Ligáját nyert középcsatár egészen hihetetlen összegű „váltságdíjat” lenne hajlandó fizetni a „túszul ejtett” pomerániai törpespiccért.

A 29 éves labdarúgó éppen szabadságát tölti Kaliforniában, és amikor nem volt otthon, behatoltak a villába. Sturridge az Instagramon számolt be az esetről, a videóban megmutatta a betört üvegajtót, a szétszórodott üvegcserepeket, közben pedig értetlenségének adott hangot, hogy ki képes azért betörni valahova, hogy elraboljon egy kutyát.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Somebody stole my dog. I’ll pay anything. I want him back.

Daniel Sturridge - Dstudge (@danielsturridge) által megosztott bejegyzés,„Bárki is tudja, ki volt az, bármennyit hajlandó vagyok fizetni, ez halál komoly. Tudni akarom, ki volt az, miért tette ezt. Valaki találja meg a kutyámat, hajlandó vagyok fizetni, vissza akarom kapni” – mondta a játékos magából kikelve.

Sturridge később egy másik, azóta törölt videóban azt is elárulja, 30 ezer fontot (csaknem 11 millió forintot) is hajlandó lenne fizetni annak, aki visszahozza a kutyát.A biztonsági kamerák felvételein egyébként három betörő látható a házban.

Daniel Sturridge 2013 januárja óta 160 mérkőzésen 67 gólt szerzett a Liverpool színeiben, az idény végén lejáró szerződését azonban a klub nem hosszabbította meg, így távozik a Bajnokok Ligája-győztes csapattól. Egyelőre nem tudni, hova.