A Copa-döntőn is bepróbálkozott a BL-fináléra beszaladó nő

A Copa America Brazília–Peru döntőjére is beszaladós produkcióval készült az a modell-színésznő, aki a Liverpool–Tottenham BL-fináléban futott be a pályára meglehetősen alulöltözve. A vasárnapi akció állítólag egy riói fogdán ért véget.

Kinsey Wolanski neve akkor lett széles körben ismert, amikor a Bajnokok Ligája madridi döntőjének 18. percében a biztonsági személyzetet kicselezve egy nem túl sokat takaró fürdőruhában rohant be a pályára egy erősen korhatáros weboldalt reklámozva. A modell követőinek száma a június elsejei akció után néhány óra leforgása alatt ötszörösére, körülbelül két és fél millióra nőtt az Instagramon, egy időre elérhetetlenné is vált az oldala.A hölgy azt állítja, hogy a Copa America vasárnapi döntőjére is hasonló produkcióval készült, de nem sikerült átvernie a Maracana Stadion biztonsági személyzetét, amely még időben lefülelte Wolanskit, aki állítólag az éjszakát egy riói fogdában töltötte.

Kinsey Wolanski beszalad a pályára a Liverpool-Tottenham BL-döntőben 2019. június 1-jén (Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez) Kinsey Wolanski beszalad a pályára a Liverpool-Tottenham BL-döntőben 2019. június 1-jén (Fotó: EPA/Rodrigo Jimenez)„Elismerem, Copa America, egyértelműen te győztél, de piszkosul nagy kaland volt megpróbálni” – írta a 22 éves nő a közösségi oldalán, hozzátéve, hogy már a stadionban ültek a helyükön, amikor húsz biztonsági őr körülvette őket. „Most már kint vagyunk a börtönből és élvezzük Brazíliát.”Kinsey Wolanski a bejegyzéshez mellékelt galériában azt is megmutatta, hogy milyen szerelésben készült beszaladni a Copa-döntőre, amelyet egyébként a házigazda brazilok nyertek 3–1-re.