Rosszul lett a Real Madrid új szerzeménye – félbeszakadt a sajtótájékoztatója

A brazil középpályás, Eder Militao rosszullétre és szédülésre panaszkodott, így meg kellett szakítania első madridi sajtótájékoztatóját.

Szerdán mutatták be hivatalosan a Real Madrid egyik nyári igazolását, a Portótól szerződtetett, Eder Militaót a Santiago Bernabéu Stadionban. A brazil játékost megviselte, hogy először léphetett madridi szentély füvére - erős napsütésben -, ugyanis az utána következő sajtótájékoztatón feltűnően kényelmetlenül érezte magát. Igaz, egy ideig készségesen válaszolt a média kérdéseire, azonban egyszer csak elkezdte meglazítani a nyakkendőjét, nagy levegőket vett, láthatóan rosszul érezte magát. Miután ivott egy korty vizet, elnézést kért a megjelentektől és szédülésre, rosszullétre panaszkodva elhagyta a termet.

 
„A legjobb tudásom szerint, mindent meg fogok tenni ezért a mezért – mondta Militao rosszulléte előtt. – Sokoldalú játékos vagyok, mindig szeretettel csinálom a munkám, a legjobbat várom magamtól."

A 21 éves játékos a Portóban együtt játszhatott a Madrid két ikonjával, Iker Casillasszal és Pepével. A sajtótájékoztatón elárulta, kikérdezte őket a Real Madridról, de csak annyit mondtak, hogy ez az a klub, amely négy év alatt háromszor hódította el a Bajnokok Ligája-trófeát. „Pedig én a kultúráról és a mindennapi életről beszéltem..." Hozzátette, azért az ő célkitűzései között is szerepel, hogy magasba emelhesse a BL-serleget.