Az MU középpályása leénekelte az új igazolásokat

A Manchester United épp Ausztráliában készül a következő szezonra és a csapat vacsorájánál sor került az új játékosok már-már szokásos beavatására.

Scott McTominay leénekelte az új igazolásokat (Fotó: instagram.com)
Egy-egy labdarúgó klubváltása után új csapatánál kénytelen átesni egy beavatáson, az utóbbi időben ez pedig éneklésben szokott kimerülni a közösségi oldalak legnagyobb örömére.

Így történt ez Aaron Wan-Bissakával és Daniel Jamesszel, a Manchester United két új labdarúgójával is, azonban azon kívül, hogy büszkén bevállalták a feladatot, sok öröme nem volt a hallgatóságnak, amely természetesen jót nevetett a két előadáson.

Aaron Wan-Bissaka produkciója:
Daniel James előadása:
Énekelnie kellett még a manchesteriek saját nevelésű középpályásának, a 22 éves Scott McTominaynek is, aki mindenkit meglepett. Hatalmas üdvrivalgást váltott ki hangjával csapattársai körében a fiatal skót.
A Vörös Ördögök jelenleg az ausztráliai Perth városában tartózkodnak, hogy július 17-én felkészülési mérkőzést játszanak a Leeds Uniteddel.

A túrára elutazott a csapattal az átigazolási pletykák kereszttüzébe került Paul Pogba és Romelu Lukaku is, Ole Gunnar Solskjaer menedzser azonban elmondta, nem kaptak ajánlatot egyik játékosukért sem, francia világbajnokáról pedig kijelentette: aranyból van a szíve.

A United július 20-án Szingapúrban az Interrel, öt nappal később Sanghajban a Tottenhammel játszik felkészülési mérkőzést, majd augusztus 11-én a Frank Lampard által irányított Chelsea ellen kezdi a Premier League küzdelmeit.