Súlyos betegséget diagnosztizáltak Nainggolan feleségénél

A kétgyermekes édesanya már be is jelentette, hogy megkezdi a kemoterápiát.

Nem él meg könnyű időszakot Radja Nainggolan, aki egy éve csatlakozott az Interhez, de az új vezetőedző, Antonio Conte jelezte, nem számol vele az új idényre, most pedig itt egy mindennél komolyabb csapás, feleségénél rákbetegséget diagnosztizáltak.


Claudia Lai az Instagramján osztotta meg a hírt, hozzátéve, hogy nem hezitál, rögtön meg is kezdi a kemoterápiás kezelést.


„Már egy hónapja úgy kelek reggelente, hogy ez biztos csak egy rémálom. Reméltem, hogy ez a nap olyan későn jön el, amennyire csak lehetséges, de a napok elszálltak, s velük együtt a boldogságom is. Életemben először féltem új napra ébredni. De a könnyek után most eljött a tettek ideje, azaz hogy felvegyük a harcot ezzel a gonosz kórral. A mai nappal új fejezet kezdődik az életemben, jön a kemoterápia. Szívből köszönöm a családomnak és a barátimnak, hogy kezelni tudták a hangulatingadozásaimat és a rossz kedvem ellenére segítettek minél jobban kiélvezni ezt a hónapot, ami olyan erőt és pozitivitást adott, ami elengedhetetlen, hogy szembenézhessek ezzel az egésszel.”
A bejegyzés megtekintése az Instagramon

E’ da 1 mese che mi sveglio la mattina sperando si tratti solo di un incubo.. è da 1 mese che mi sveglio la mattina e realizzo di vivere dentro ad un incubo. Ho sperato che questa giornata arrivasse il più tardi possibile ma non è stato cosi.. le giornate sono volate e con loro anche la mia allegria.. da oggi inizierò un nuovo percorso della mia vita.. la CHEMIOTERAPIA. E chi lo avrebbe mai detto che Claudia per una volta nella vita avrebbe avuto PAURA di iniziare una nuova giornata.. paura è dire poco.. che dire, dopo secchiate di lacrime versate, è ora di andare a combattere questa brutta bestia ringrazio con tutto il cuore la famiglia e gli amici che mi hanno aiutata a vivere al meglio questo mese di relax dandomi tutta la forza e la positività necessaria ad affrontare tutto...ma soprattutto hanno saputo gestire ogni mio malumore (con un alto livello di sopportazione) IN BOCCA AL LUPO A ME E A TUTTE LE PERSONE CHE STANNO VIVENDO IL MIO STESSO INCUBO.. #nonperderemaiilsorriso