Meglett Sturridge kutyája

Véget ért a „túszdráma”, két nap után előkerült Daniel Sturridge kutyája.

A Lucci névre hallgató, saját Instagram-oldallal is rendelkező pomerániai törpespicc hétfőn este tűnt el, amikor betörtek az angol futballista Los Angeles-i villájába. A 29 éves csatár 30 ezer fontos (csaknem 11 millió forintos) nyomravezetői díjat is felajánlott annak, aki visszahozza a kutyát vagy információval tud szolgálni a hollétéről.

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

Somebody stole my dog. I’ll pay anything. I want him back.

Daniel Sturridge - Dstudge (@danielsturridge) által megosztott bejegyzés,Sturridge szerdán számolt be arról, hogy Los Angeles déli részén került elő a kutya, és köszönetet mondott mindenkinek, aki segített a keresésben.„Köszönet világszerte mindenkinek a támogatásért. Nagyon hálásak vagyunk mindannyiótoknak, nélkületek ez nem lett volna lehetséges! Lucci biztonságban van és makkegészséges! Köszönet minden érintettnek LA-szerte” – írta a Liverpoollal BL-győztes játékos, aki külön köszönetet mondott az egyik amerikai hírcsatornának, amelyik beszámolt a kutya eltűnéséről, majd egy betelefonáló információval is szolgált Lucci hollétéről.

Sturridge az Instagram-posztban nem árulta el, hogy kifizette-e a nyomravezetői díjat.A Los Angeles-i rendőrség közölte, továbbra is nyomoz a betöréssel kapcsolatban, egyelőre nem vettek őrizetbe senkit.

Daniel Sturridge 2013 januárja óta 160 mérkőzésen 67 gólt szerzett a Liverpool színeiben, az idény végén lejáró szerződését azonban a klub nem hosszabbította meg, így távozik a Bajnokok Ligája-győztes csapattól, a BBC azt is tudni véli, hogy a Premier League-be feljutott Aston Villába tart.