Musorujsag
Élő Eredmények
 

Fordulat James Rodríguez ügyében: Spanyolországon belül válthat klubot

Fordulat James Rodríguez ügyében: Spanyolországon belül válthat klubot

m4sport.hu
Egybehangzó spanyol sajtóértesülések szerint az Atlético Madrid közel áll ahhoz, hogy szerződtesse James Rodríguezt a Real Madridtól.
(fotó: EPA/Paulo Whitaker)

A kolumbiai támadó az elmúlt két szezont a Bayern Münchennél töltötte, de a németek nem véglegesítették a szerződését, majd Zidane is nyíltan kijelentette, nem számol vele a jövőben, így csak az volt a kérdés, hova igazol 2019 nyarán.

Az elmúlt hetekben szinte már tényként kezelték, hogy a Napolinál köthet ki a 28 éves támadó, ahol ismét együtt dolgozhatott volna korábbi madridi és müncheni edzőjével, Carlo Ancelottival.

A Napoli azonban csak egy kölcsön + opciós vételi jogot ajánlott, de a Real Madrid már ezen a nyáron szeretné pénzre váltani az 50 millió euróra taksált futballista játékojogát, a hírek szerint ezen a ponton megakadtak a tárgyalások.

Így jött képbe az Atlético Madrid, amely hajlandó lenne azonnal kifizetni a Real Madrid által kért 40-50 millió euró körüli összeget, emellett pedig James Rodríguezről is azt pletykálják, szívesebben maradna Madridban, ahol otthon érzi magát.

Gondja az anyagi forrásokkal sem lenne az Atlético Madridnak, ugyan 126 millió euróért szerződtették a Benfica 19 éves tehetségét, a portugál Joao Félixet, illetve 30 millió eurót fizettek a Real Madrid 24 éves középpályásáért, Marcos Llorentéért, de így is 114 millió eurós pluszt mutat a nyári transzferegyenleg, hiszen eladták Antoine Griezmannt 120 (?) millió euróért a Barcelonának, Lucas Hernándezt 80-ért a Bayern Münchennek, Rodrit 70-ért a Manchester Citynek, Gelson Martinst 30-ért a Monacónak.

További tartalmak