A PSG majdnem felére csökkentette Neymar árát

A jelek szerint nagyon szabadulna Neymartól a Paris Saint-Germain, amely spanyol lapinformációk szerint jelentősen csökkentette a brazil klasszis árát.

Neymar gólöröme a PSG–Guingamp bajnokin 2019. január 19-én (Fotó: EPA/Ian Langsdon) (Fotó: EPA/Ian Langsdon)


A Sport napilap kedden arról írt, hogy a francia klub majdnem felére csökkentette a korábban kért 300 millió eurós árat, és már 180 millióért elengedné a brazilt, akiért azonban csak pénzt fogadna el, tehát elzárkózik a játékoscseréktől.

Spanyolországban korábban arról pletykáltak, hogy a legfőbb érdeklődő, a Barcelona már két ajánlatot is tett Neymarért. Először Coutinho és Dembélé játékjogát, valamint 40 milliót kínáltak, amit állítólag nevetségesnek nevezett a PSG elnöke.

A hírek szerint erre a katalánok emelték a tétet: 100 millió eurót ajánlottak a PSG-nek, amely további két játékost választhatott volna a Coutinho, Dembélé, Rakitic, Semedo, Malcom, Umtiti hatosból, ám ez az ajánlat sem nyerte el a párizsiak tetszését.

Úgy tűnik, az árcsökkentéssel a PSG beletörődött, hogy számára veszteséges lesz a Neymar-üzlet, hiszen 2017-ben 222 millió euróért szerezte meg Barcelonából a brazilt.