Musorujsag
Élő Eredmények

A Bayern München kölcsönbe vinné Coutinhót

m4sport.hu
A bajorok két évre vinnék a Barcelonában feleslegessé váló brazilt, akit azonban a katalánok cserealapnak szánnak Neymarért.
Philippe Coutinho (Fotó: EPA/Marta Perez) Philippe Coutinho (Fotó: EPA/Marta Perez)

A német Bayern München kedden egy évre kölcsönvette Ivan Perisic világbajnoki ezüstérmes horvát labdarúgót az Internazionale együttesétől. A bajorok tervei szerint azonban nem ez lenne a legnagyobb dobásuk a nyári átigazolási szezonban.

A Barcelona szóvivője a Mundo Deportivónak megerősítette, a német klub érdeklődik a katalánok brazil középpályása, Philippe Coutinho iránt. A lap korábban arról számolt be, egyszer már elutasították a bajorok érdeklődését, magát Coutinhót nem érdekelte az eredeti javaslat.

A bajorok két évre kölcsönbe, utólagos vételi opcióval szeretnék a 27 éves játékost, mint tették 2017-ben James Rodriguezzel. Coutinho 2018 januárjában csatlakozott a Liverpooltól a Barcához, több mint 130 millió fontért. Ott azonban nem tudott meghatároó játékossá válni, hiába játszott 54 meccsen és szerzett 16 gólt minden versenyt figyelembe véve.

Az üzletet nehezíti, hogy a PSG épp a brazil játékost – és Semedót, valamint jelentős készpénzt – kért a Barcától Neymarért cserébe. Egy biztos, a Bayernnél még ráérnek, hiszen a német átigazolási szezon csak szeptember 2-án zárul.

További tartalmak