A Barca és a Real is 3-3 játékost adhat Neymarért

A Barcelonából három támadásban kiemelkedő játékost szeretnének, míg a madridiaktól két védőt és egy középpályást.

A Barcából megerősített PSG (fotó:https://www.thesun.co.uk ) A Barcából megerősített PSG (fotó:https://www.thesun.co.uk )Az elmúlt napok (hetek) slágertémája Neymar átigazolása. Amíg egyik nap a Barcelona, másnap a Real Madrid tűnik befutónak. ami biztos, hogy a brazil kijelentette, nem akar a PSG-ben maradni, ahol már a szurkolók sem látják szívesen. 2017-ben 198 millió fontért vált meg tőle a Barca.

A francia klub tisztában van vele, mivel a 27 éves játékosnak élő szerződése van, "bármennyit" kérhet érte. Jelen állás szerint mindkét spanyol csapattal közölték, kik azok a játékosok akiket cserébe szeretnének a brazil támadóért.

Amíg a katalánoktól többnyire olyan játékosok - Philippe Coutinho, Ivan Rakitic és Ousmane Dembele - vannak a listán, akik az előrejátékban jeleskednek, addig a madridiaktól Isco mellett két védő, Raphael Varane és Marcelo szerepel.

A brit The sun összeállított két PSG-t, az egyikbe a Realtól, míg a másikba a Barcától érkező játékosokkal. De vajon melyik lenne erősebb? És melyik spanyol nagyágyú gyengülne jobban?

A Realból megerősített PSG (fotó:https://www.thesun.co.uk ) A Realból megerősített PSG (fotó:https://www.thesun.co.uk )