Musorujsag
Élő Eredmények

Egy szurkoló miatt sérült meg a Pool cserekapusa – Kloppnak elege van

m4sport.hu
Mélyülnek a kapusgondok a friss UEFA Szuperkupa-győztes Liverpoolnál, Alisson Becker után a csapat nyáron igazolt cserekapusa, Adrián is megsérült, így várhatóan kihagyja a Southampton elleni hétvégi Premier League-mérkőzést.
(fotó: EPA/TOLGA BOZOGLU)

A Chelsea elleni tizenegyespárbajt Tammy Abraham lövésének kivédésével eldöntő Adrián az ünneplés közben szenvedett sérülést, miután egy szurkoló a pályára rohant, egy biztonsági ember megragadta, megcsúszott, összeütközött több játékossal és megrúgta a kapus bokáját.

„Ez őrület. Imádjuk a szurkolóinkat, de jó lenne, ha ez befejeződne. A Manchester City és a Norwich City ellen is a pályára rohant valaki, de ez egyáltalán nem vicces. Pont annyira nem, mint az a lány, aki a Bajnokok Ligája-döntőn tette ezt, hogy pénzt keressen. Mit lehetne tenni ez ellen?” – tette fel a sokakat érdeklő és érintő kérdést a Pool menedzsere, Jürgen Klopp.

A német szakember hozzátette, amennyiben Adrián nem áll készen a játékra a hétvégén, a harmadik számú kapus, Andy Lonergan helyettesíti majd. Akárcsak a spanyol, Lonergan is a közelmúltban csatlakozott a Liverpool keretéhez.

A csapat első számú kapusa, Alisson Becker a Norwich elleni PL-szezonnyitón szenvedett vádlisérülést.

A körülmények miatt BL-győztes keretével edz a 20 éves Caoimhin Kelleher is, aki a korosztályos csapatokban szerepel, de az sem kizárt, hogy Klopp őt dobja a mélyvízbe a hétvégén.

Szintén a BL-címvédővel kapcsolatos hír, hogy megakadtak a tárgyalások az AS Romával Dejan Lovren átigazolásának ügyében, az olasz klub kölcsönben szeretné a horvát hátvédet, míg a Pool 20 milliót kér érte.

További tartalmak