Pogba bátyja szerint testvére nem ér annyit, mint amennyit a United kér

Mathias Pogba, a Manchester Unitedben játszó Paul két évvel idősebb bátyja a spanyol televízióban látható El Chiringuitóban öccse feszült kapcsolatáról beszélt korábbi edzőjével, a portugál José Mourinhóval, de azt is megemlítette, hogy manapság egészen elképesztő összegeket kérnek a klubok a sztárokért.

Jose Mourinho és Paul Pogba (Fotó: EPA/Andy Rain)
Sokáig volt téma a sajtóban, hogy Paul Pogba és José Mourinho között nem volt felhőtlen a kapcsolat a Manchester Unitedben. Ez később a tréner állásába is kerülhetett. A középpályás idősebbik fivére, aki jelenleg a spanyol Manchego (spanyol negyedosztály) csapatának csatára beavatta a műsor nézőit pár részletbe. Természetesen védelmébe vette vérét.

„Ki az a Mourinho? Nem egy győztes típus. A játékosoknak nem kell minden esetben támogatni az edzőt. Volt egyfajta szakadék közte (Mourinho) és a csapat között. Tisztelem, amit eddig elért, de mára már nem egy példakép. Klopp, Zidane és Guardiola viszont az” – mondta Mathias Pogba az EL Chiringitóban.

Természetesen tudott arról is, hogy a Real Madrid érdeklődött Paul iránt, úgy gondolja, hogy ami késik, az nem múlik, ha nem most, majd később szerzi meg a United középpályását Florentino Pérez. Ugyanakkor nem tagadja, hogy véleménye szerint képtelenség az a pénz, amit a United kér öcsikéjéért.

„A testvérem nem ér meg 200 millió eurót, de mit lehet tenni, manapság ilyen a piac. Az biztos, hogy a Manchester United sok pénzt fog kérni érte, de ettől még nem ér 200 millát”- mondta Mathias Pogba