A brazil válogatottba hamarabb visszatérhet Neymar, mint a PSG-be

A Paris Saint-Germain támadója, Neymar csatlakozott a brazil labdarúgó-válogatott keretéhez, amely az Egyesült Államokban játszik két felkészülési mérkőzést.

A brazil csapat egyelőre nem kommentálta, hogy a 97-szeres válogatott Neymar milyen egészségi állapotban van, a találkozókon pályára tud-e lépni, illetve mi az álláspontja a szövetségi kapitánynak, Titének.

A brazil válogatott tagjai közül Jorge és Bruno Henrique nyilatkozott, akik elmondták: Neymar felszabadultan üdvözölte őket a szálláshelyükön, és nem éreztek rajta csalódottságot amiatt, hogy nem valósult meg a klubváltása a Barcelonához.

A 27 éves támadó sérülés miatt idén klubcsapatában mindössze kilenc tétmérkőzésen lépett pályára, majd a nyár elején hiába készült a hazai rendezésű Copa Americára, ismét megsérült, így lemaradt a tornáról. Nyáron az átigazolási hírekben naponta szerepelt ugyan a neve, közben meg a PSG nélküle tudta le a nyári felkészülését, valamint az augusztusi öt tétmérkőzését.

Brazília pénteken Kolumbiával játszik Miamiban, majd négy nappal később Peruval Los Angelesben. A brazil válogatott legutóbb éppen a peruiakkal találkozott, akiknél a Copa America döntőjében 3-1-re bizonyult jobbnak.