×

Ancelotti kikelt magából, alkalmatlanságról és inkorrektségről beszélt

A Napoli trénere, Carlo Ancelotti azért dühöng, mert a San Paolo Stadionban nem fejezték be időben az ígért munkálatokat.

A városi tanács tulajdonában álló létesítmény a nyáron némi ráncfelvarráson esett át, az ígéretek pedig arról szóltak, a felújítások nem sokkal a bajnoki rajt után befejeződnek. Éppen ezért sokként érte a csapat vezetőedzőjét az a kép, ami a stadionban fogadta.
„Most láttam az öltözőket. Nincsenek rá szavak. Fel vagyok háborodva. Elfogadtam a klub kérését, hogy az első két bajnokinkat idegenben játsszuk, hogy a munkálatok az ígértek szerint befejeződhessenek. Két hónap alatt viszont egy házat is fel lehet húzni, itt viszont ennyi idő elteltével képtelenek voltak átalakítani az öltözőket. Megbotránkoztatónak tartom azoknak az alkalmatlanságát és inkorrektségét, akiknek ezeket a munkálatokat el kellett volna végezniük. Felfoghatatlan, hogyan hagyhatta figyelmen kívül a régió és az önkormányzat a nekünk okozott kárt. Azt látom, hogy semmibe veszik a dolgot, nem gondoskodnak a csapatról, a klubról és a városról. Meg vagyok döbbenve emiatt. – olvasható Ancelotti Goal által is megírt kirohanása a klub hivatalos honlapján.

Érthető az olasz mester dühe és csalódottsága, hiszen a Napoli a szombati bajnokiján a Sampdoriát, kedden pedig a Bajnokok Ligájában a címvédő Liverpoolt fogadja hazai pályán.