Musorujsag
Élő Eredmények

Waltner és Conte közt több a hasonlóság, mint gondoltuk volna

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Az Internazionale vezetőedzője, Antonio Conte a Milan elleni győztes derbi után is megmutatta, a kemény munka híve, csakúgy, mint az NB I-es Kaposvári Rákóczi trénere, Waltner Róbert.

Bár az Inter 2–0-ra verte a városi rivális AC Milant a 224. Derby della Madonninán, a kék-feketék vezetőedzője, mégis edzést tartott azoknak a játékosainak, akik nem játszottak a derbin, míg társaik az öltözőben zuhanyoztak és ünnepeltek – olvasható a Sempreinteren.

Conte munkamániája egyelőre eredménnyel is párosul, hiszen az Inter négy forduló után veretlenül vezeti az olasz bajnokságot.

Hasonló mentalitással dolgozik az NB I-es újonc Kaposvár edzője, Waltner Róbert is, aki a megye I-es Soltvadkert elleni 4–0-s Magyar Kupa-győzelem után izzasztotta meg játékosait.

„Nem akartuk lebecsülni az ellenfelet, így minél több gólt kellett volna rúgnunk nekik, hogy megadjuk a kellő tiszteletet. De a második félidei játékunk… Én teljesen mást kértem a csapattól. Ki kellett volna jönnie, hogy mi mindennap edzünk, míg az ellenfelünk nem. Ők egy amatőr csapat, míg mi profik vagyunk, ennek ellenére nem lehetett észrevenni, hogy mi átfutottunk volna a Soltvadkerten. Sokkal nagyobb különbségnek kellett volna lennie, és ez mentalitásbeli probléma. De amit megspóroltak a meccsen, azt most bepótolják, ezért futnak most.”

További tartalmak