C. Ronaldo a kanapéról posztolt, miközben Messi az év legjobbja lett

Hiába volt versenyben az év legjobbja címért és választották be az év álomcsapatába, Cristiano Ronaldo nem jelent a hétfőn rendezett FIFA THE BEST gálán, amelyen többek között Lionel Messit választották a legjobb labdarúgónak és Zsóri Dániel ollózása nyerte a Puskás-díjat.

(fotó: EPA/MATTEO BAZZI)Az év legjobbja címért a győztes Messi mellett Virgil van Dijk és Ronaldo volt versenyben, de csak előbbi kettő jelent meg a milánói Scalában rendezett ünnepségen, amelyen számos kategóriában osztottak ki díjakat.

Miközben Messi épp a színpadon mondta köszönőbeszédét, Cristiano Ronaldo 184 millió követőt számláló Instagram-oldalára posztolta az alábbi fotót. 


A bejegyzés megtekintése az Instagramon 

Cristiano Ronaldo (@cristiano) által megosztott bejegyzés,


A képaláírás pedig így szól:

„A türelem és a kitartás különbözteti meg a profit az amatőrtől. Minden, ami ma nagy, egyszer kicsi volt. Nem lehet mindent, de mindent megtehetünk, hogy álmaink valóra váljanak. Ne felejtsétek el, az éjjel után mindig felkel a nap.”

Ronaldo nem ráncolt össze néhány szemöldököt távolmaradásával, egy éve az Aranylabda-gálán sem jelent meg, amikor madridi csapattársa, Luka Modric nyert. Pedig Torino csak egy órára van Milánótól.

Mivel mindhárom végső jelölt válogatottja csapatkapitánya is egyben, már azt is tudni, kire szavaztak az év legjobbjai közül. Messi Van Dijkra, Van Dijk Messire szavazott a top 3-ban, Ronaldo viszont egyik végső riválisára sem.

A gála alatt a portugál válogatott Twitter-oldala sem tétlenkedett, miközben Messi „The Best” lett, kitettek egy képet, amelyre azt írták: „Cristiano the best ever”, azaz Cristiano a valaha volt legjobb.