Rabiot édesanyja újra akcióba lendült – irány Barcelona?

A Juventus labdarúgója, Adrien Rabiot édesanyja gyermeke szenvedését látva már fel is vette a kapcsolatot a Barcelonával.

A 21 éves francia középpályás a nyáron ingyen „menekült” a Paris Saint-Germaintől a torinóiakhoz, ahol azonban várakozásaival ellentétben eddig csupán három bajnokin játszott.

A Calcio Mercato értesülései szerint Rabiot igen frusztrált a helyzet miatt, ezért máris kereket oldana az olasz bajnoktól, ügynöke és egyben édesanyja pedig már most azt fontolgatja, hogy a nyáron a Barcelona lesz az állomás. Mit fontolgatja, állítólag már kapcsolatba is lépett a katalán klub vezetésével.

Kérdéses azonban, jó döntés lenne-e a spanyol bajnokhoz igazolni, ahol Sergio Busquets, Frenkie de Jong és Arthur mellett Ivan Rakitic és Arturo Vidal is küzd a helyéért – igaz, mindketten idősebbek már, így idővel kikopnak majd a katalán keretből, ettől még Rabiot-nak legalább olyan nehéz dolga lenne bekerülni a katalánok kezdőjébe, mint a Juventuséba.

A francia középpályás korábban már tárgyalt a Barcával, de a klub besokallt az édesanyától, aki túl magas fizetést szeretett volna kicsikarni fiának, ráadásul most fizetniük is kéne érte, hiszen Rabiot-t 2023 nyaráig köti szerződés Torinóba.