Musorujsag
Élő Eredmények

Neymar elárulta Ronaldónak, miért dobálja magát a meccseken

Neymar elárulta Ronaldónak, miért dobálja magát a meccseken

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A labdarúgás szerelmeseinek nem újdonság, hogy a Paris Saint-Germain brazil válogatott támadója, Neymar a meccsek alkalmával kis túlzással több időt tölt a gyepen fetrengve, mint a lábán, honfitársának, a kétszeres világbajnok és aranylabdás Ronaldónak most azt is elárulta, miért.   

„Már többször vita tárgy volt a játékstílusod, kaptál miatta hideget, meleget. De beszéltem az édesapáddal és azt mondta, ez védekező reflex. Elárulta, hogy mikor fiatalabb korodban mindenkinél vékonyabb voltál, a legjobb módja, hogy megvédd magad az erősebbekkel szemben az volt, ha könnyebben elesel” – dobta fel a témát Ronaldo, Neymar pedig nem mismásolt.

„Ez így van. Ha nem csináltam volna, már rokkant lennék. Meg kell védened magad, mert senki más nem fog” – olvasható a brazilok jelenlegi és egykori legnagyobb klasszisának beszélgetése a Marcán.

Neymarra mindennek ellenére nagyon rájár a rúd: az elmúlt másfél évben háromszor is megsérült a jobb bokája, ami miatt több hónapot kellett kihagynia, ősszel sokadszor tért vissza a pályára, jó teljesítménnyel, győztes gólokkal rukkolt elő a PSG-ben, ám a brazil nemzeti csapat vasárnapi, Nigéria elleni felkészülési meccsén összeszedett újabb sérülése következtében négy hét kihagyás vár rá.

További tartalmak