A Brescia 300 millió euróra számít fiatal tehetségéért

Massimo Cellino, a Brascia elnöke felkészítette az érdeklődő klubokat, hogy alaposan a zsebükbe kell nyűlniuk, amennyiben meg szeretnék szerezni a tehetséges fiatal középpályást, Sandro Tonalit.

Sandro Tonali a Genoa ellen szerzett gólját ünnepli Mario Balotellivel (Fotó: EPA/SIMONE ARVEDA)
„Mindenki láthatja, mekkora tehetség. Szeret focizni, másról nem is akar hallani. A minap eljött hozzám az ügynöke és a szülei azzal a felvetéssel, hogy szerintük ő 50 millió eurót érhet a piacon. Én azt mondtam nekik, hogy az ára inkább 300 millió euróra becsülhető” – nyilatkozta a Gazzetta dello Sportnak Cellino.

A 19 éves középpályás a hónap közepén bemutatkozott az olasz válogatottban Liechtenstein 5-0-s legyőzése alkalmával , Európa-bajnoki selejtezőn, szombaton betalált a Genoa elleni bajnokin, igaz, a csapat 3-1-re kikapott.

Tonali iránt sok csapat érdeklődik, köztük a Serie A legnagyobb és legtehetősebb csapatai, illetve a PSG, a Manchester City és az Atlético Madrid. Magyarán, nem akármilyen kérői vannak a tinédzsernek, kérdés, hogy ennyit hajlandóak lennének-e áldozni érte. Nehéz elképzelni.