33 éves mélyponton a Manchester United

Az MU mostanra erős középcsapat lett, mely még így is csak négy pontra van az Európa Liga indulástól.

Andreas Pereira sem tudott segíteni a Bournemouth ellen. EPA/Gerry Penny EDITORIAL USE ONLY. A Manchester United labdarúgócsapata szombaton 1-0-ra kikapott a Bournemouth együttesétől az angol bajnokság 11. fordulójában. Ez volt Solskjaerék negyedik bajnoki veresége a szezonban három győzelem és négy döntetlen mellett.

Az együttes jelenleg a 10. helyen áll 13 ponttal. Ilyen kevés pontot ennyi meccsen legutóbb Alex Ferguson manchesteri munkásságának kezdetén, az 1986/87-es szezonban szereztek, míg 11 meccsen négy vereségig is egészen a 1990/1991-es szezonig kell visszamenni.

A norvég szakember ennek ellenére bizakodó, a meccs után úgy fogalmazott, csalódottak, mert nem játszottak jól, nem sikerült irányítaniuk a játékot, de már előre tekintenek.

Ehhez azonban igazolniuk kell, hiszen a 11 fordulóban mindössze 13 gólt szereztek. Az egyik kiszemeltjük Timo Werner, akiért valószínűleg a Liverpoollal kell majd megharcolniuk. A 23 esztendős játékos az idei szezonban 16 meccsen 11-szer volt eredményes. Szombaton három góllal és három gólpasszal vette ki a részét a Leipzig 8-0-s győzelméből a Mainz ellenében.