Musorujsag
Élő Eredmények

A Chelsea közölte az Interrel Giroud vételárát

A Chelsea közölte az Interrel Giroud vételárát

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Sajtóhírek szerint a Premier League-ben szereplő Chelsea közölte az Internazionaléval, mennyiért adná el labdarúgóját, Olivier Giroud-t.

A világbajnok francia csatár mindössze 211 percet játszott a mostani szezonban, s mivel csalódott a kevés játéklehetőség miatt, a távozását fontolgatja – Frank Lampard menedzser inkább Tammy Abrahamot és Michy Batshuayit részesíti előnyben.

A FourFourTwo azonban a Gazzetta dello Sport értseüléseire hivatkozva azt írja, az Inter Milan már a télen szerződtetné Giroud-t, s a legfrissebb hírek szerint a Chelsea 6 millió fontért hajlandó is elengedni a 33 éves csatárt, ami vélhetően tetszene a francia válogatott szövetségi kapitányának, Didier Deschamps-nak, aki korábban a  aggodalmát fejezte ki alapembere mellőzése miatt – a támadónak feltehetően a 2020-as Európa-bajnokság lehet az utolsó világversenye.

Giroud-nak hat hónap van hátra a szerződéséből, így a Chelsea-nek még a télen el kell adnia, ha pénzt szeretne látni érte, s most az is kapóra jön a londoniaknak, hogy az Inter mestere, Antonio Conte szívesen látná csapatában a tapasztalt világbajnok játékost.

A milánói klub 18 hónapos szerződést kínálna Giroud-nak, aki még nyerhetne is az igazolással, mivel a Chelsea-vel ellentétben az Inter kétcsatáros játékot játszik (Lautaro Martínez és Romelu Lukakuval a támadósorban), így ha az egyiket pihenteti Conte, a francia beugorhat a helyére.

 

 

 

 

További tartalmak