Musorujsag
Élő Eredmények

Klopp Ibrahimovicról: A világnak borzasztóan fog ő hiányozni

Klopp Ibrahimovicról: A világnak borzasztóan fog ő hiányozni

m4sport.hu/A Bola
Miután Zlatan Ibrahimovic bejelentette távozását a Los Angeles Galaxytől, a svéd Sportbladet megkérdezte a Liverpool német menedzserétől, Jürgen Klopptól, mit szólna, ha a 38 éves csatár a jövőben a csapatát erősíteni.

Klopp nem hazudtolta meg magát válaszával.

„Ha korábban nem játszott volna a Manchester Unitedeben, akkor nem kizárt, hogy elgondolkozhatnánk a lehetőségen. Ugyanakkor az a helyzet, azt sem tudom, hogy ő akarna-e egyáltalán nálunk játszani. Elég intenzív csapat vagyunk” – célzott finoman Ibrahimovic korára.

Azt viszont nem feledte el megemlíteni, hogy a svéd klasszis távozása után a futballpályákról, hatalmas űr fog keletkezni.

„Mindent összevetve, jobban már nem is tisztelhetném Zlatant. Imádom a pályafutását, az erőfeszítéseket, amelyeket megtett karrierje alatt és az önbizalmát. Habár nem mondanám, hogy minden esetben korrekt volt, az biztos, hogy mindig elképesztően szórakoztató. Egy fantasztikus személyiség, bár soha ne hagyá abba futballt. A világnak borzasztóan fog ő hiányozni” – méltatta Ibrahimovicot a Liverpool mestere.

Borítókép: Jürgen Klopp (Fotó: EPA/Peter Powell)

További tartalmak