Messi: Remélem, még hosszú ideig folytathatom

Az argentin játékos hatodik Aranylabdája elnyerése után úgy fogalmazott, bízik benne, még sokáig játszhat, és újabb trófeákat nyerhet.

Lionel Messi, a Barcelona csatára, miután hatodszor is elnyerte az év legjobb labdarúgójának járó Aranylabdát. MTI/AP/Francois MoriLionel Messi nyerte az idei Aranylabdát a France Football hétfő esti, párizsi gáláján. A Barcelona argentin támadója hatodszor nyerte el a trófeát. A díjátadó után természetesen megköszönte a díjat az újságíróknak, akik szavaztak rá és a csapattársainak, akik hozzásegítették ehhez a sikerhez.

"Néhány évvel ezelőtt itt Párizsban vehettem át az első Aranylabdámat, 2009-ben. 22 éves voltam, és a bátyámmal jöttem. Ez már a hatodik, ami akkor elképzelhetetlennek tűnt. Most már a családommal és a gyerekeimmel jöttem" - mondta az argentin játékos.

"Nagyon szerencsés vagyok, remélem, még hosszú ideig folytathatom. Tisztában vagyok vele, egyszer majd abba kell hagynom, és tudom, hogy nehéz lesz. De úgy érzem, addig még szép évek vannak előttem. Az idő nagyon gyorsan repül, ezért szeretném élvezni a labdarúgást és a családommal töltött időt" - mondta az immár hatszoros aranylabdás játékos.