Musorujsag
Élő Eredmények

Klopp szerződéshosszabbításáról Mourinhónak is volt véleménye

Klopp szerződéshosszabbításáról Mourinhónak is volt véleménye

m4sport.hu/O Jogo
A Tottenham Hotspur portugál vezetőedzője, José Mourinho úgy gondolja, hogy a Liverpool mesterének, Jürgen Kloppnaka hosszabbításával gyakorlatilag mindenki jól járt Angliában, beleértve magát a bajnokságot, Premier League-et is.

Klopp 2024-ig hosszabbította meg szerződését a Bajnokok Ligája-címvédő Liverpoollal. José Mourinho örömét fejezte ki a hírrel kapcsolatban, mert az a véleménye, hogy a Premier League egy olyan bajnokság, ahol a legjobb játékosoknak és a legjobb edzőknek kell dolgoznia. Márpedig Klopp a trénerek körében ezek közé tartozik.

„Ezek az igazán nagy hírek a szurkolók és a játékosok számára egyaránt, mert a napnál is világosabb, hogy szeretik őt, ahogyan ő is jó kapcsolatot ápol velük. A Premier League is elégedett lehet a hírrel, hiszen a vezetői a legjobb játékosokat és edzőket akarják itt látni, ő pedig a legjobbak közül való” – kommentálta Klopp hosszabbítását a karakán portugál edző.

Azt is kiemelte, hogy a német szakember döntése egyértelműen azt mutatja, hogy jól érzi magát Angliában, a Liverpoolban.

„Mindenek fölött ez a lépés azt jelenti,hogy arrafelé mindenki boldog. Ő is az lehet, különben nem hosszabbított volna, ahogyan a klub is elégedett lehet, különben nem ajánlották volna fel neki a lehetőséget” – vonta le a következtetést Mourinho.

Borítókép: José Mourinho és Jürgen Klopp (Forrás: liverpool.com)

További tartalmak