Musorujsag
Élő Eredmények

A Barcelona két és fél éves szerződést ajánlott Xavinak

A Barcelona két és fél éves szerződést ajánlott Xavinak

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
Spanyol lapértesülés szerint a Barcelona sportigazgatója, Éric Abidal és a klub ügyvezető igazgatója, Óscar Grau kétórás megbeszélést folytatott a katalánok legendájával, Xavival, aki Ernesto Valverdét válthatja a vezetőedzői poszton.

A katalánok csütörtökön 3–2-re kikaptak az Atlético Madridtól a spanyol Szuperkupa elődöntőjében, a meccs után pedig a szurkolók a csapat vezetőedzőjének menesztését követelték, és a klub brazil ikonja, Rivaldo is kritikával illette Valverdét.

A RAC1 katalán rádióállomás által közzétett és az AS által megerősített információk szerint pedig a klub vezetése a tettek mezejére lépett: Abidal és Grau pénteken Dohában kereste fel Xavit.

A zárt ajtók mögött zajlott tárgyalás több mint két óráig tartott és az AS úgy értesült, a Barcelona azt szeretné, ha a 2019 nyarán visszavonult Xavi – aki jelenleg az Al Sadd trénere –, venné át a katalán csapat irányítását Valverdétől, s hogy szándékuk komolyságáról biztosítsák a klubikont, két és fél éves szerződést ajánlottak neki.

További tartalmak