Musorujsag
Élő Eredmények

Valverdét nagyon bántja a Barcelona bánásmódja

Valverdét nagyon bántja a Barcelona bánásmódja

m4sport.hu | Szerző: Pollák Márton
A Barcelona vezetőedzője azért csalódott, mert a klubtól egyelőre még senki sem vette fel vele a kapcsolatot, eddig mindenről csak a médiából értesült.

Az Atlético Madridtól elszenvedett spanyol Szuperkupa-elődöntős vereség tovább rontott a tréner amúgy sem rózsás helyzetén – a szurkolók már egy ideje a távozását követelték – és egyre inkább úgy tűnik, a katalánok vezetése megválik Valverdétől, akinek a helyére a klub legendája, Xavi érkezhet.

A Sport cikke szerint az 55 éves spanyol edző tisztában van vele, hogy az Atléti elleni kudarc megingatta a pozíciójában, valamint arról is tud, hogy a Barcelona új edzőt keres, azt azonban rettentően nehezményezi, hogy minderről a médiából kellett értesülnie, a klubtól ugyanis még senki sem kereste fel, hogy tájékoztassák, mire számítson.

A hírek szerint Xavi érkezése biztosra vehető, a kérdés már csak az, hogy a napokban (a klub hétfői elnökségi ülésén sok mindenre fény derülhet) vagy csak a szezon végén történik meg a váltás.

A Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a napokban tervez személyeses is leülni Valverdével, kérdés, mi újat tud majd mondani neki.

 

További tartalmak