Musorujsag
Élő Eredmények

A Barca az Interből, vagy az MLS legjobbjával pótolná a megműtött Suárezt

m4sport.hu/goal.com
Nemcsak a meccset, csapata egyik fontos láncszemét is elveszítette a szuperkupa-elődöntőben a Barcelona, amely a hírek szerint az interes Lautaro Martínezt, vagy az MLS-ben játszó Carlos Velát szemelte ki Luis Suárez pótlására.
(Fotó: Ricardo Nogueira/Eurasia Sport Images/Getty Images)

Az uruguayi támadó vasárnap feküdt kés alá, miután az Atlético elleni meccsen (2–3) komoly fájdalmat érzett a tavalyi BL-elődöntőt követően egyszer már megműtött térdében.

A katalán klub tájékoztatása szerint Suárez artroszkópos beavatkozáson esett át, külső meniszkuszát varrták vissza, így várhatóan négy hónapig harcképtelen lesz.

A 32 éves csatár sérülése miatt rögtön pótlás után nézett a Barca, amelynek fő kiszemeltje az Intert erősítő Lautaro Martínez. Az üzlet azonban aligha jön össze, hiszen a gránátvörös-kékek nem terveznek sokat költeni a télen, a 22 éves argentinért viszont alaposan a zsebükbe kéne nyúlniuk (nyártól 110 millió euró a kivásárlási ára), ráadásul nem valószínű, hogy az Inter elengedné őt, miközben a bajnoki címért küzd a csapat.

Carlos Velát is sokat emlegetik a Barcával kapcsolatban, igaz a mexikói támadót már tavaly januárban is összeboronáltak a katalánokkal. A Los Angeles Galaxy játékosa nem tagadja, hogy szívesen visszatérne a La Ligába, és Antoine Griezmannal is nagyon jó kapcsolatot ápol, ám az ő megszerzése sem tűnik egyszerű mutatványnak, elvégre az idény legjobbjának választották az előző MLS-szezonban, vélhetően nem akar tőle megválni az amerikai csapat.

Pletyka szinten Edinson Cavani és Paco Alcácer neve is felmerült, ám a PSG-vel nem felhőtlen a Barca viszonya, így előbbi érkezése szinte kizárható, míg utóbbi – akit a hetekben igazolt Haaland szoríthat ki a Dortmundból – két évet már lehúzott a csapatnál, és akkor nem működött dolog.

További tartalmak