Musorujsag
Élő Eredmények

Messi a Barca új edzőjét is góllal köszöntötte

m4sport.hu
Ha a Barcelonának új edzője van, biztosra vehető, hogy első meccsén Lionel Messi betalál.
A Barcelona játékosai Lionel Messi gólját ünneplik a Granada elleni mérkőzésen. EPA/ENRIC FONTCUBERTA

A spanyol bajnokság 20. fordulójában a Barcelona labdarúgócsapata 1-0-ra nyert a Granada ellen. Ez volt az új vezetőedző Quique Setien első meccse a katalánok élén. A gólt Lionel Messi szerezte, ami azért érdekes, mert Pep Guardiolát leszámítva, az argentin klasszis valamennyi új Barca-trénert góllal köszöntött.

2012 augusztusában Tito Vilanova első meccsén a Barca 5-1-re verte a Real Sociedadot, Messi két gólt vállalt az ötből. A fiatalon elhunyt szakember helyére Jordi Rourát nevezték ki, és a Real Valladoid elleni 3-1-es sikerből Xavi és Tello mellett Messi is góllal vette ki a részét.

Gerardo Martino 2013 nyarán vette át az irányítást, összesen 59 meccsen dirigálta a katalánokat, első meccsén 7-0-ra verték a Levantét, Messi két góllal köszöntötte a mexikói szakembert. Luis Enrique három éven át volt a csapat edzője, mindent megnyert amit lehetett. Első meccsén az Elche ellen 3-0-ra nyertek és Munir el Haddadi gólja mellett Messi duplázott.

A január elején menesztett Ernesto Valverde 2017 augusztusában egy Real Madrid elleni Spanyol Szuperkupa meccsel mutatkozott be, és bár a madridiak 3-1-re nyertek, a Barca szépítő találatát természetesen a hatszoros Aranylabdás argentin szerezte.

További tartalmak