Musorujsag
Élő Eredmények

Christian Eriksen a napokban utazik Milánóba az Interhez

Christian Eriksen a napokban utazik Milánóba az Interhez

m4sport.hu/A Bola
Az olasz Inter és az angol Tottenham mindenben megegyezett egymással a középpályás, Christian Eriksen átigazolásának ügyében, már csak a kötelező orvosi vizsgálat választja el a dánt a szerződéskötéstől.

Christian Eriksen hat szezont töltött el a londoni Tottenham Hotspur csapatában, minden jel arra mutat, hogy januártól új szakasz kezdődik pályafutásában.

Hiába tett meg mindent az angol klub, hogy meghosszabbítsa kulcsjátékosának szerződését, a 27 éves játékos nem volt erre hajlandó, ráadásul többször is hangoztatta, hogy változásra van szüksége.

A szerződése nyáron jár le a londoniaknál, ezért most, a téli átigazolási időszakban tudja utoljára pénzzé tenni játékosát a klub. Olasz sajtóinformációk szerint az Inter 18 millió eurót fizet Eriksenért, ami megközelíti azt a 20 milliót, amit reméltek érte a Sarkantyúsok.

A dán középpályás várhatóan a napokban érkezik Milánóba, ahol át kell esnie az orvosi vizsgálaton, majd aláírhatja a szerződést, amely szerint évi 10 millió eurót keresne a milánói kék-feketéknél.

Borítókép: Christian Eriksen (Fotó: EPA/WILL OLIVER)

További tartalmak