Musorujsag
Élő Eredmények

A Rodrigo-üzlet kútba esett, Ajax-támadóra hajtott rá a Barcelona

m4sport.hu/Marca
Nem jutott dűlőre Rodrigo Moreno átigazolása ügyében, így megszakította a Valenciával folytatott tárgyalásokat a Barcelona, amely állítólag az ajaxos Dusan Tadicra „hajt rá”.
Tadic hatalmasat játszott tavaly a Bernabéuban: egy csodagól, két gólpassz és temérdek pimasz, elegáns csel fűződött a nevéhez a Real elleni BL-nyolcaddöntő visszavágóján (Fotó: EPA/RODRIGO JIMENEZ)

A gránátvörös-kékek január közepe óta vadásznak csatárra, akivel helyettesíteni tudnák a megműtött Luis Suárezt, de eddig nem jártak sikerrel.

Timo Werner, Pierre-Emerick Aubameyang és Federico Bernardesci után a hét elején Rodrigóra repültek rá, ám a Valenciával sem sikerült megegyezni, még úgy sem, hogy egy huszárvágással, a Sportingot és Bruno Fernandest bevonva akarták megoldani a dolgot.

A nemzetközi átigazolási piac pénteki zárása miatt nagyon sürgeti az idő a Barcát, amely Gianluca Di Marzio szerint már az Ajaxot erősítő Dusan Tadic megszerzésén fáradozik.

Az olasz szakíró úgy tudja, a szerb támadó ügynöke szerdán Barcelonába utazik, hogy tárgyaljon az átigazolásról, de nem lesz könnyű összehozni az üzletet az Ajaxszal, ha a katalánok valóban maximum 30 millió eurót szánnak rá, de inkább csak kölcsönbe vennék a 31 éves csatárt.

Az Újvidékről induló Tadic kulcsembere volt a tavaly BL-elődöntőbe jutott Ajaxnak, 38 gólt szerzett az előző szezon során, az idei idényben 12 találatnál jár.

További tartalmak