Csak az operatőrök lehetnek a stadionban az Inter-Ludogorets EL-mérkőzésen

Leszámítva természetesen a csapatokat és a stábtagokat...

A kép csak illusztráció. (Forrás: BBC)
Az Európa-liga csoportkörében a H jelű kvartettben a bolgár Ludogorec a magyar Ferencvárost megelőzve végzett a második helyen kiharcolva az egyesen kieséses szakaszba jutást. A budapesti zöld-fehéreknek a csoportkör utolsó fordulójában pont a Ludogorec otthonában, Razdradban játszott ki-ki mérkőzést a 32-be kerülésért, amely végül 1-1-es döntetlennel ért véget, ami a bolgároknak kedvezett.

Olaszországban több tartományban is bejelentették a napokban, hogy több ezren megfertőződtek a koronavírussal, halálesetekről is beszámoltak, így már a hétvégén is több bajnoki mérkőzést elhalasztottak.

Azt már korábban is bejelentették, hogy az Internazionale Ludogorec elleni meccsét a Giuseppe Meazza Stadionban zárt kapuk mögött rendezik csütörtökön este, de ezt a rendelkezést tovább szigorították.

Az olasz Gazzetta dello Sport arról írt, hogy a stadionba az újságírókat, riportereket és fotósokat sem engedik be, kizárólag a közvetítő társaság operatőreit engedik be a 16 közé jutásért megrendezett párharc első mérkőzésén, a bolgár bajnok ellen, amely végül egyetlen ponttal előzte meg a csoportban a Ferencvárost.

A döntést a két klub képviselői hozták meg, egyeztetve az UEFA (Európai Labdarúgó Szövetség) illetékeseivel.