Az MU a 7-es mezzel csábítaná Sanchót

Bíznak benne, hogy Best, Robson, Cantona, Beckham és Ronaldo után, ismét egy olyan játékos viselheti a mezt, aki az MU legendájává válhat.

Eric Cantona és a legendás mez. Fotó: premierleague.comA koronavírus-járvány miatt az egész világon szünetelnek a labdarúgó bajnokságok, és még az is kérdéses, mikor és hogyan érnek véget a bajnokságok. Az azonban biztos, hogy a következő átigazolási szezon egyik legkeresettebb játékosa Jadon Sancho lesz.

A Borussia Dortmund angol válogatottját leginkább a Liverpool és a Manchester United akarja megszerezni. A 100 millió font körüli kivásárlási árat egyik csapatnak sem lesz nehéz kifizetni, de az MU egy olyan ajánlattal is készül, amit csak nagyon kevés játékosnál tett meg.

Sancho ebben a szezonban 23 Bundesliga-meccsen 14 gólt és 15 gólpasszt jegyzett, és a The Sun szerint úgy akarják magukhoz csábítani, hogy neki adnák a klubnál szimbolikusnak számító 7-es mezt.

Legutoljára Cristiano Ronaldo volt méltó a 7-es mezhez. Fotó: gettyimagesA klubnál remélik, hogy méltó örököse lesz a meznek, melyet előtte olyan játékosok hordtak, mint George Best, Bryan Robson, Eric Cantona, David Beckham, vagy Cristiano Ronaldo, és akár hozzájuk mérhető legendává válik a klub történetében.

Ugyanakkor az elmúlt években nem bizonyult jó ómennek a mez, hiszen Ronaldo 2009-es távozása óta senki nem tudott olyan vezérszerepet betölteni, mint a felsoroltak. Michael Owen, Antonio Valencia, Angel di Maria, Memphis Depay és Alexis Sanchez is tudhat maga mögött jó meccseket a 7-es mezben, de azt a szintet egyikük sem érte el, mint Beckhamék.