Musorujsag
Élő Eredmények

Cassanónak nincs kétsége, hogy Messi és Maradona közül ki a jobb futballista

Cassanónak nincs kétsége, hogy Messi és Maradona közül ki a jobb futballista

m4sport.hu/A Bola
Ha az elmúlt bő évtizedet nézzük, állandó kérdés, hogy ki a jobb labdarúgó: Messi vagy Cristiano Ronaldo? Amennyiben az argentin labdarúgás történetére fókuszálunk, akkor is két név merül fel, Diego Armando Maradonáé és Lionel Messi.

Mindkettő mellett szólnak érvek, de az olasz fenegyerek, Antonio Cassano ezt nem is tartja igazi kérdésnek ezt, mert csak egy válasz van rá.

„Maradona elképesztő volt, öt éven keresztül. Messi viszont már 15 éve a csúcson van. Szerzett 710 gólt, 300 gólpasszt osztott… Amikor ő játszik, a Barcelona 1-0-ról kezdi a meccset. A Maradona-híveknek el kell fogadnia, hogy létezik olyan, aki nála jobb” – magyarázta a Corriere dello Sportnak Antonio Cassano, aki 39-szer ölthette magára az olasz válogatott mezét.

Borítókép: Porto, 2004. június 18. Antonio CASSANO olasz csatár (k) csapattársaival ünnepel, miután befejelte a találkozó első gólját Svédországnak a portugáliai labdarúgó Európa-bajnokság C-csoportjának második fordulójában a portói Drago stadionban 2004. június 18-án. Jobbról Alessandro Del PIERO csatár. (MTI/EPA/Kerim Ökten)

További tartalmak