Musorujsag
Élő Eredmények

Világklasszisok az MU nyári kiszemeltjei

m4sport.hu
A Napoli védője, az Aston Villa középpályása és a Dortmund támadója valóban erősítést jelentene.
Kalidou Koulibaly, jelenleg még az olasz Napoli játékosa. (MTI/EPA/Szerhíj Dolzsenko)

Ha van dolog, amiben a Manchester United nem szenvedett hiányt az elmúlt években, az a pénz. David Moyes, Louis van Gaal, Jose Mourinho és Ole Gunnar Solskjaer közel 1 milliárd fontot költött új játékosokra, Sir Alex Ferguson 2013-as távozása óta. Természetesen adtak is el játékosokat ez idő alatt, de az eredmények messze elmaradtak attól, amit Ferguson idejében megszokhattak a szurkolók.

Az elmúlt hetekben számos név felmerült, Erling Haalandtól James Maddisonon át egészen Philippe Coutinhoig, hogy kikkel erősítenének a Vörös Ördögök. Ezek azonban csak pletykák voltak, a Mirror szerint jelenleg három játékos van, akiért sok mindent megadnának a klubnál.

Azonban azzal ők is tisztában vannak, nagyon nagy dolog lenne, ha a Jadon Sancho, Jack Grealish, Kalidou Koulibaly hármas valamennyi tagját sikerülne megszerezni a nyáron. Ugyanakkor ha sikerül eladni Paul Pogbát, jelentős pénzhez juthatnak, ami nagyban könnyítheti a megvételüket.

Egy biztos, valamennyien erősítést jelentenének, hiszen a jelenleg még a Napolit erősítő Koulibaly a világ egyik legjobb középső védője, az angol válogatottnál is számításba vett Grealish az Aston Villa legjobb játékosa ebben a szezonban, de ahhoz, hogy még jobb legyen, egy erősebb klubra van szüksége.

Sancho pedig minden bizonnyal a legkeresettebb játékosok egyike lesz a nyári átigazolási szezonban, hiszen az MU-n kívül csak Angliából szeretné őt a City, a Chelsea és a Liverpool is. Ugyanakkor hármójuk nyári megszerezése közel 250 millió euró kiadást jelentene.

További tartalmak