Musorujsag
Élő Eredmények

De Ligt és némi készpénz lenne Pogba ára?

m4sport.hu
Az MU már tavaly is akarta a holland védőt, most lehet, úgy juthat hozzá, hogy sikerül a franciától is megszabadulnia.
Matthijs De Ligt a Juventus mezében. EPA/ALESSANDRO DI MARCO

A Manchester United továbbra is szeretne megszabadulni Paul Pogbától, mindezt úgy, hogy ne fizessen rá nagyon az üzletre. A francia játékos iránt korábbi csapata, a Juventus érdeklődik, és a Mirror cikke szerint attól sem zárkóznának el, ha Matthijs de Ligtet kellene érte cserébe adni.

A Mirror szerint ez azért is lenne érdekes, mert a holland védőt tavaly nyáron vették az Ajaxtól. A játékost már akkor is szerette volna az MU – és mellette a Barcelona meg a PSG is – ő mégis a torinóiakat választotta.

De hiába adtak érte 67,5 millió fontot, mindössze 15 meccsen játszott, amiben szerepe volt sorozatos sérüléseinek is. Ennek ellenére Ole Gunnar Solskjaer továbbra is szívesen látná a csapatában Harry Maguire mellett a védelem közepén.

A csereüzletet elősegítheti Mino Raiola, aki mindkét játékos ügynöke. Az United nem bánná, ha nem kapna érte 89 millió fontot, amennyiért vette 2016-ban, nekik megfelelne a készpénz plusz játékos ügylet is.

Pogba korábban többször is nyilatkozta, második otthonaként tekint Torinóra. Az üzletbe mér a Real Madrid kavarhat be, hiszen a spanyolok is szívesen látnák a világbajnok játékost.

További tartalmak