Musorujsag
Élő Eredmények

Dybala: Mondtam Cristianónak, hogy Argentínában kicsit utáljuk őt

Dybala: Mondtam Cristianónak, hogy Argentínában kicsit utáljuk őt

m4sport.hu/Marca
Korábban már megírtuk, hogy Paulo Dybala, a Juventus argentin támadója is megfertőződött a koronavírussal, ezzel kapcsolatosan adott egy hosszabb nyilatkozatott hazája labdarúgó szövetségének honlapján. Betegsége mellett persze más dolgokról is beszélt.

„Nagyon köhögtem, fáradt voltam, éjszakánként, alvás közben fáztam. Megpróbáltam ezzel együtt élni, és nem kétségbeesni, nyugodtan kezelni a nehézségeket. Folyamatosan tartottam a kapcsolatot a Juventus orvosaival” – mesélte Dybala.

Az interjú során arról is beszélt, milyen a kapcsolata portugál csapattársával, Cristiano Ronaldóval.

„Mondtam neki, ” – emlékezett vissza Dybala, aki a portugál válaszát is felfedte.

„Tudom, hogy egy kicsit ilyen vagyok, már megszoktam, hogy ezt mondják rólam.”

A Juventus 26 éves játékosának olyan kiváltságban van része, amilyet kevesen mondhatnak el: az elmúlt bő évtized két legnagyobb labdarúgójának is csapatársa. Klubcsapatában Ronaldóval, a válogatottnál pedig Lionel Messivel húzhat egy mezt.

Utóbbival volt némi nézeteltérése, de ez már a múlté.

„Soha nem próbáltam kritizálni egy csapattársamat sem, csak javítani akartam valamin, ami nem működik jól. Már beszéltem erről Leoval is, mert taktikai szempontból mi ketten nagyon hasonlóan gondolkozunk. Szerettem volna többet mutatni a válogatottban, ha jobb eredményekkel rendelkeznék csapatban és egyénileg egyaránt. A világbajnokságon nem túl sok percet kaptam, ahogyan a Copa Américán sem. De mindig is tiszteletem az edzők döntéseit, mert Argentína nagyon sokat ér nekem” – nyilatkozta a Juve klasszisa.

Borítókép: Dybala és Cristiano Ronaldo (Forrás: Marca)

További tartalmak