Musorujsag
Élő Eredmények

Ronaldinho kikapott lábteniszben egy tolvajtól és egy gyilkostól

Ronaldinho kikapott lábteniszben egy tolvajtól és egy gyilkostól

m4sport.hu/Record
Ronaldinho még mindig letartóztatásban van egy kiemelt biztonságú börtönben, a paraguayi Asunsiónban. A helyi hatóságok még mindig nyomoznak, hogy milyen lehetséges bűntetteket követett el a korábbi brazil labdarúgó, testvére, Roberto Assis segítségével.

A börtönben óriási szenzációnak számít Ronaldinho jelenléte, minden rab keresi az alkalmat, hogy egy kicsit focizhasson vele. Korábban már rendeztek is egy focimeccset a „bentlakók” között.

A paraguayi sajtóban arról számoltak be, hogy a 2002-ben világbajnokságot nyerő brazil támadó újra játszott egyet, de ezúttal kikapott, egy tolvajjal és egy gyilkossal szemben.

Az elmúlt vasárnap egy lábtenisz-bajnokságot rendeztek a börtönben, ezen a technikás játékáról ismert brazil – ismeretlen párjával – kikapott Yoni David Martíneztől, aki rablásért 10 évet ül, illetve Edgar Ramón Otazútól, aki 18 évet kapott gyilkosságért. Azért is nagy tett ez a két fegyenctől, mert Ronaldinho nem mellesleg a magyar találmánynak számító sportágnak, a Teqballnak a nagykövete, ami némileg hasonlít a lábteniszhez, csak asztalon játsszák.

Borítókép: Ronaldinho (fehér pólóban) a paraguayi börtönben (Forrás: Record)

További tartalmak