Musorujsag
Élő Eredmények

Casemirót jelenleg a La Liga és a BL megnyerése sem érdekil

Casemirót jelenleg a La Liga és a BL megnyerése sem érdekil

MTI
Jelenleg a spanyol bajnokság és a Bajnokok Ligája megnyerése sem foglalkoztatja Casemirót, a Real Madrid brazil középpályását.

„Győzni akarunk a La Ligában és a Bajnokok Ligájában is, de most nem ezen gondolkodunk, hanem a koronavírus elleni küzdelem megnyerésén. Ezekben a nehéz időkben az a legfontosabb, hogy mindenki tegye meg, amit lehet, például maradjon otthon. Mindenkinek segítenie kell, és be kell tartania a szabályokat” – nyilatkozta a 28 éves játékos.

A Real Madrid jelenleg a bajnoki tabella második helyén áll, két ponttal lemaradva az FC Barcelona mögött. Az idényből még 11 forduló van hátra, de kérdéses, hogy a járvány miatt mikor folytatódhatnak a mérkőzések. A Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjének első mérkőzését hazai pályán 2-1-re elveszítette Zinédine Zidane vezetőedző csapata a Manchester Cityvel szemben.

Az első mérkőzést megnyerő angolok a labdarúgáskényszerű leállása alatt folyamatosan figyelik, a következő szezonra kikkel erősíthetnék a keretet, a királyiaktól is kinéztek egy futballistát, de Real Madrid már jelezte, semmiképpen sem adja el világbajnok francia labdarúgóját, Raphaël Varane-t a Manchester Citynek – írta szombaton a királyi gárda ügyeiben járatos Defensa Central.

Jelenlegi kontraktusa – amely szerint kivásárlási ára 500 millió euró -, 2022 júniusáig köti a spanyol együtteshez a 26 éves Varane-t, aki ebben a szezonban 33 mérkőzésen szerepelt a klubcsapatában, s hátvéd létére is eredményes volt: három gólt szerzett és egy gólpasszt adott.

Borítókép: Casemiro (Fotó: EPA/JAVIER LIZON)

További tartalmak