Musorujsag
Élő Eredmények

Pontes: Ronaldo egyszerűen emberfeletti

Pontes: Ronaldo egyszerűen emberfeletti

m4sport.hu/Gazzetta dello Sport
A DVSC korábbi portugál edzője, Leonel Pontes az olasz Gazzetta dello Sportnak adott egy interjút, amelyben korábbi játékosáról, a közben világsztárrá cseperedő Cristiano Ronaldóról is beszélt.

Pontes jelenleg a Sporting U23-as csapatának az edzője. A 90-es évek végén a Madeira szigetéről a lisszaboni zöld-fehérekhez igazoló Cristiano Ronaldo az ő felügyelete alatt is állt egy ideig.

A koronavírus-járvány miatt leállt a futballélet március elején, de a Debrecen egykori edzője állítja, hogy ez semmilyen módon nem fog hatni Ronaldo teljesítményére, ha igen, akkor kizárólag pozitívan.

„Ez a pihenő, főleg az ő korában segíthet abban, hogy újra tölthesse az elemeket, és felerősítse benne az éhséget és a vágyat a játék iránt. A hihetetlen nem at, hogy 35 évesen még mindig ennyire jó, hanem az, hogy ezt folyamatában képes megtartani. Egészen egyszerűen emberfeletti, hogy ennyi éven keresztül képes ilyen magas szinten teljesíteni úgy, hogy közben országot, de még pozíciót is váltott” – áradozik volt tanítványáról Leonel Pontes.

Borítókép: Leonel Pontes (Fotó: Miguel Pereira)

További tartalmak