Musorujsag
Élő Eredmények

„Kijátszotta magát” a válogatottból a prostituáltakkal bulizó City-védő

„Kijátszotta magát” a válogatottból a prostituáltakkal bulizó City-védő

m4sport.hu
Kyle Walker nem kap meghívót az angol labdarúgó-válogatottba, amíg Gareth Southgate a szövetségi kapitány – számolt be kedden több angol újság.

A 29 éves hátvédről hétvégén derült ki, hogy a koronavírus-járvány miatt foganasított szigorú kormányzati intézkedések ellenére múlt héten házibulit szervezett otthonába, amelyen többek között két prostituált is részt vett.

Helyzetét csak tovább rontotta, hogy a buli másnapján már közösségi oldalán a szociális távolságtartás fontosságáról prédikált.

Walker utóbb bocsánatot kért az eset miatt, ám klubja, a Manchester City fegyelmi eljárást indított a védővel szemben, állítólag többszázezer fontos büntetésre számíthat.

Még ennél is jobban fájhat a feje a keddi hírek miatt, amelyek szerint Gareth Southgate olyannyira megharagudott rá, hogy amíg ő a szövetségi kapitány, Walker nem kap meghívót a válogatottba.

Hozzátartozik az igazsághoz, hogy a 48-szoros válogatott jobbhátvéd az utóbbi időben kiszorult a nemzeti csapatból, Trent Alexander-Arnold és Kieran Trippier is előtte áll a rangsorban.

Walker legutóbb a Nemzetek Ligája négyes döntőjén szerepelt a háromoroszlános csapatban, az utánpótlást elnézve pedig nem elképzelhetetlen, hogy 29 évesen véget ért válogatottbeli pályafutása.

További tartalmak