Musorujsag
Élő Eredmények

Európai élklubok állnak sorba a Dortmundnak kikölcsönzött Real-játékosért

Európai élklubok állnak sorba a Dortmundnak kikölcsönzött Real-játékosért

MTI
Európai sztárklubok sora, köztük a Bayern München, a Juventus és a Paris Saint-Germain is szívesen soraiban tudná Asraf Hakimit, a Real Madrid Dortmundba kölcsönadott labdarúgóját.

A Mundo Deportivo spanyol sportlap arról számolt be, hogy a 21 éves marokkói szélső védő után az angol Premier League-ből is élcsapatok – Arsenal, Chelsea, Tottenham Hotspur – érdeklődnek intenzíven.

A 28-szoros válogatott a spanyolok saját nevelésű játékosa, akit 2018 nyarán kölcsönadtak a Borussia Dortmundnak. A labdarúgó nem sokkal érkezését követően alapemberré vált a németeknél, akik marasztalják, de Asraf Hakimira már számítanak a Real Madridnál is.

Korábbi sajtóhírek szerint a spanyol fővárosban öt évvel meghosszabbítanák a szerződését, a Mundo Deportivo viszont úgy tudja, a nyáron anyaegyesületéhez visszatérő védő nem biztos, hogy marad is a klubnál, miután nem akar Daniel Carvajal cseréje lenni, és biztos játéklehetőséget vár Zinédine Zidane vezetőedzőtől.

A koronavírus-járvány kihathat a nyári átigazolási piacra is, a szakemberek elsősorban játékoscserékre számítanak, nem pedig nagy pénzmozgásra. Ebből kiindulva a lap szerint a marokkói kellő alapot jelenthet a tárgyalásokra, mindenekelőtt a dortmundiakkal, ahol a Real Madrid egyik nagy célpontja, a gólerős norvég támadó, a 19 éves Erling Haaland is játszik.

További tartalmak