×

Mourinhót nem érdekli a világjárvány és a szabályok sem

Hiába a járvány, vagy a rendőrség kérése, a portugál megy a feje után, ezúttal egy parkban tartott edzést.
Hatalmas a felháborodás Angliában, hiszen valamennyi lap vezető helyen, képekkel és videókkal alátámasztva hozta a hírt, miszerint José Mourinho edzéseket tart a Tottenham játékosainak egy londoni parkban.

A portugál szakember a francia Tanguy Ndombelének tartott külön foglalkozást, miközben tőlük nem messze Davinson Sánchez és Ryan Sessegnon futott egymás mellett, egyáltalán nem törődve a járvány miatti szigorú intézkedésekkel.

A Spurs figyelmeztette a játékosait, hogy tartsák tiszteletben a lakhely elhagyásra és a távolságtartásra vonatkozó szabályokat, edzőjét pedig megfedte, a koronavírus-járvány idejére elrendelt szabályok megsértése miatt.

Mourinho utóbb elnézést kért a szabályszegés miatt. "Elfogadom, hogy viselkedésem nem volt összhangban az előírásokkal, és tudom, hogy csak a családtagokkal tarthatunk közvetlen kapcsolatot, otthon" - mondta.

Londonban a rendőrség korábban számos parkot lezárt, hogy így is elkerüljék az emberek találkozási lehetőségeit. Az országban a miniszterelnök Boris Johnsonnal együtt több mint 55 ezer koronavírus-fertőzöttet tartanak nyilván, és már több mint 6000 halottja van a járványnak.