Koronavírusos a Liverpool legendája

Kenny Dalglishon más okból ment kórházba, de ha már ott volt elvégeztek rajta egy tesztet, ami kimutatta a vírust a szervezetében.

Kenny Dalglish
Sir Kenny Dalglisht szerdán egy fertőzés miatt vitték kórházba, ahol intravénás antibiotikumot kapott. Bár a koronavírus tünetei egyáltalán nem jelentkeztek nála, elvégeztek rajta egy tesztet, ami kimutatta, hogy koronavírusos. A körülményekhez képest szerencsére jól van, nem léptek fel komolyabb komplikációk nála.

A Liverpool legendás játékosa és edzője már az eset előtt is önkéntes karanténban volt, és a kórházból küldött üzenetében is mindenkit arra biztat, fogadják meg az egészségügyi szervek tanácsait.

Dalglish egyébként a legveszélyeztetettebb korosztályba tartozik, hiszen 69 esztendős. A család a közleményben külön megköszönte az egészségügyi dolgozól áldozatos munkáját, és arra kérnek mindenkit, segítsék az ő munkájukat.
King Kenny 1977-90 között szerepelt Liverpoolban, hatszoros angol bajnok, háromszoros BEK-győztes. edzőként három bajnoki címet nyert a csapattal.