Musorujsag
Élő Eredmények

Del Piero: Dybalának meg kell hódítania a jövőt

Del Piero: Dybalának meg kell hódítania a jövőt

football-italia.net
A Juventus legendája, Alessandro del Piero dicsérte és kritizálta a torinói csapat új tízesét, Paulo Dybalát.

A Juve korábbi 10-ese és a jelenlegi Instagramon beszélgettek élőben egymással, utána Del Piero a La Gazetta dello Sportnak adott interjújában ejtett szót az argentin játékosról.

„A gól, melyet az Inter ellen szerzett is bizonyítja, milyen kivételes képességű játékos. Egy ilyen találat még több önbizalmat és tudatosságot adhat neki. De még tovább megyek, ha valaki, aki ilyen képességekkel rendelkezik, a mentalitását is ideértve, mint Dybala, annak ennél is többet kell tennie. Maga mögött kell hagynia a korlátait és meg kell hódítani a jövőt. Senki sem ad ingyen semmit, főleg a Juvénál – ezt tapasztalatból mondom. Folyamatosan bizonyítania kell, főleg a karriered csúcsához érve. Dybala kalandja még csak most kezdődött el és még ennél is jobb lesz – természetesen Juventus-mezzel a hátán.”

A Juventus vezeti a Serie A tabelláját egy ponttal a Lazio ellen. Az olasz bajnokság befejezése is teljesen bizonytalan a koronavírus-járvány terjedése miatt. Az olasz labdarúgó-bajnokság húsz klubja videókonferenciát tartott, és megállapodott, hogy a Serie A március 9-én félbeszakadt küzdelmei csak akkor folytatódnak, ha az egészségügyi feltételek ezt lehetővé teszik. A múlt héten kiadott új kormányrendelet megakadályozza, hogy a csapatok edzéseket tartsanak, erre még kis csoportokban sincs lehetőségük.

A bajnokságból 12 komplett forduló és négy elhalasztott mérkőzés van hátra.

 

További tartalmak