Musorujsag
Élő Eredmények

Rothen: A Real Madrid és a PSG szinte mindenben megegyezett Mbappé átigazolásáról

m4sport.hu
Jérome Rothen, a PSG korábbi játékosa azt állítja, a Real Madrid egy karnyújtásnyira volt arról, hogy mindenben megegyezzen Kylian Mbappé átigazolásáról párizsi klubjával, de a koronavírus-krízis megállította az üzletet. De vajon meddig?
EPA/YOAN VALAT

A klub és játékos közötti kapcsolat jól ismert, Mbappé korábban álmai klubjaként említette a Real Madridot, amely már 2017-ben megpróbálta megszerezni, de Gareth Bale maradásával ez meghiúsult. Zidane kimondott rajongója a világbajnok támadónak, ahogyan Florentino Pérez elnök is.

„Megbízható forrásból tudom, hogy az Mbappé üzlet majdnem véglegesítve volt, de a világjárvány közbeszólt, ezzel Mbappé Madridba igazolása is el lett halasztva”idézi az As Rothen Radio Monte Carlónak adott nyilatkozatát.

A spanyol lap azt írja, a koronavírus-járvány a futballra, mint iparágra gyakorolt hatása miatt a Real Madrid csak a 2020/21-es szezont követően tudná leigazolni Mbappét.

Ha Mbappé addig nem hosszabbítja meg 2022-ben lejáró szerződését a PSG-vel, anyagilag kedvező üzletet köthet a Real, hiszen egy évvel később ingyen igazolhatóvá válna.

„Mbappé biztosan nem hosszabbítja meg a szerződését. Meg fognak állapodni, hiszen a PSG már ezen a nyáron elengedte volna. Ez az átigazolás csak idő kérdése” – teszi hozzá a korábbi 13-szoros válogatott Rothen.

Rothen forrásairól érdemes megjegyezni, hogy 2019 márciusában biztosan állította, hogy Griezmann a Barcelona játékosa lett, és néhány hónappal később így is történt.

További tartalmak