Musorujsag
Élő Eredmények

Fábregas: Ki az a focista, akit bármi áron leigazolnék? Kylian Mbappé.

Fábregas: Ki az a focista, akit bármi áron leigazolnék? Kylian Mbappé.

as.com
A spanyolok világbajnok labdarúgója, Cesc Fábregas egy hétfői interjújában elárulta, szerinte mi a különbség Neymar és Haaland, valamint Mbappé között, de arról is beszélt el tudná-e képzelni magát a Real Madrid edzőjeként, de szót ejtett többek között Lionel Messi jövőjéről is.

„Beszéltem Messivel, ő mindig is azt mondta, a Barcelonában szeretné befejezni pályafutását. Sok minden történhet a katalán klubbal, de abban biztos vagyok, hogy karrierje ott fog véget érni” – nyilatkozta Cesc Fábregas a Cadena Cope rádióállomásnak. Folytatva a beszélgetést a La Ligáról, elárulta többször is lett volna lehetősége a nagy rivális Real Madridhoz igazolni, azonban ez valamiért sosem valósult meg, pedig az ajtó mindig nyitva állt előtte.

„Soha ne mondd, hogy soha, ezt nagyon jól tudom. Játékosként talán mondhatod, de edzőként azért ez bonyolultabb, hiszen akár 30 csapatot is tudsz irányítani. Míg egy játékos szerződése hosszú ideig tarthat, egy edzőt akár két nap után is meneszthetnek, így valószínűleg sokkal több lehetősége van.”

Az AS Monaco 32 éves labdarúgójától azt is megkérdezték, ki az a játékos, akit edzőként elsőként leigazolna bármibe is kerül. A spanyol világbajnok erre egyértelműen rávágta: „Kylian Mbappé”.

„Cristiano 35 éves lesz, Leo 33, idősek. A fiatalság, tehetség, vágy és mentalitás miatt mondtam Mbappét. A gondolat miatt, hogy akár tíz évig legyen a csapatom vezére, bármire képes lennék érte. Vannak olyan játékosok, mint Neymar és Haaland, de a gólérzékenysége és a sebessége miatt Mbappé engem Thierry Henryra emlékeztet.”

Fábregast 2019. januárjában igazolta le a Monaco, szerződése 2022-ig szól.

 

További tartalmak