Musorujsag
Élő Eredmények

A La Masiáról készült tévésorozattal jutna bevételhez a Barcelona

A La Masiáról készült tévésorozattal jutna bevételhez a Barcelona

MTI
Televíziós sorozattal igyekszik bevételi forráshoz jutni a koronavírus-járvány miatt pénzügyi nehézségekkel küzdő FC Barcelona.

A katalán klub labdarúgói egyelőre nem tudják szórakoztatni a közönséget, hamarosan azonban film készült a híres utánpótlás-nevelő központról, a La Masiáról.

Albert Espinosa forgatókönyvében a fiatal futballisták, akik Andres Iniesta, Xavi vagy Lionel Messi nyomdokaiba szeretnének lépni, kitalált személyek.

„Nem az a cél a sorozattal, hogy tényleges élethelyzetet, vagy a La Masián nevelkedő valós személyeket mutassunk be, hanem hogy inspiráljon a fikciós történet” – tudatta a Barcelona közleményben.

„Az eredmény egy olyan kitalált sztori lesz, amely fiataloknak és családjaiknak szól. A főszereplők fiatal sportolók és az őket körülvevő emberek lesznek, a történet az ő kapcsolataikat mutatja be.”

A forgatás eredeti helyszíneken az év végén kezdődik. A megvalósítás a Barcelona saját társasága, a Barca Studios feladata lesz, amely tavaly a Matchday – Inside FC Barcelona című dokumentum sorozattal engedett betekintést a színfalak mögé.

További tartalmak