Musorujsag
Élő Eredmények

Haaland nem haragszik Neymarra, sőt!

m4sport.hu
Erling Haaland azt állítja, kifejezetten hálás Neymarnak és a Paris Saint-Germain többi játékosának, amiért kigúnyolták gólörömét a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

A PSG a párharc első mérkőzésén 2–1-re kikapott a Borussia Dortmund vendégeként, a párizsi visszavágón – a koronavírus miatt már nézők nélkül rendezett meccsen – viszont 2–0-ra nyert, így továbbjutott. A házigazdák első gólját a brazil sztárcsatár szerezte, örömében pedig leutánozta a norvég gólvágó meditációt imitáló ünneplését, ráadásul a mérkőzés után a PSG több játékosa is ebben a pózban fotóztatta magát, a képek néhány óra alatt bejárták a világot.

A 19 éves Haaland az ESPN-nek azt mondta, hálás Neymarnak és a PSG játékosainak a kigúnyolásért, mivel segítettek neki a meditáció népszerűsítésében és abban, hogy felhívja a világ figyelmét a meditáció fontosságára.

Magáról a párharcról Haalandt azt mondta: az odavágó – amelyen a dortmundiak mindkét gólját ő szerezte – egy fantasztikus este volt neki és a családjának, amire nagyon büszke, a második meccs viszont már sikerült jól. „Fontos tapasztalat volt, hogy mindig a jelenben kell élnünk” – bölcselkedett a 19 éves futballista.

A 19 éves norvég ebben a szezonban 11-szer szerepelt a Dortmundban, s két gólpassza mellett 12 alkalommal volt eredményes.

További tartalmak